♀ Pemslife Very High Resolution

Pemslife Very High Resolution
- Kae

Teefje

Geb: 27 Juli 2020
Vader: Pemcader Light My Fire
Moeder: Pemslife Just A Dream


Imp. Italië

Gezondheidsuitslagen:
HD. A
ECVO clear
DM A/A

Titels:
Dutch Junior Champion

Cateau - Ushi von Haus vom Steraldted
kae1___serialized1
4
5
107 2023
8
Kae,Noortje6 12-6-23
16
50
105 11-6-23
kae2___serialized1
15
82
58
9
40
109 2023
103
93

AL ABOUT KAE


Begin van 2023 heeft Kae haar intrede in onze familie gemaakt. Wij zijn dolgelukkig met Kae en ze is dan ook echt een verrijking van onze familie, ons team! Hoeveel liefde geluk en warmte ze in korte tijd al heeft meegebracht is onbeschrijfelijk! Echter onder deze blijdschap van Kea haar komst schuilt ook een traan... 


Door gezondheidsomstandigheden was de gepassioneerde Welsh Corgi Pembroke fokster
Tanne genoodzaakt haar kennel Y Ddraig Goch definatief te sluiten...

Dank dat je mij je meisje hebt toevertrouwd. Wij zullen haar liefhebben en koesteren.


Kae is een lieve rustige ingetogen vlotte dame. Ze zit vol met humor en weet dit dan ook prachtig tot uiting te brengen, naar mens en dier. Kae gaat er ontzettend graag op uit en staat dan ook altijd paraat voor nieuwe avonturen. Daarin heeft ze de perfecte vriendin in ons Noortje gevonden en samen zorgen ze voor veel vermaak.

Wanneer Kae graag naar het grasveldje toe wil, gaat ze demonstratief bij het hek zitten en kijkt enkele keren over haar schouders of de hint nu eindelijk bij ons is aangekomen.
Als het hek dan eindelijk open gaat roept Kae Noortje aan, wanneer Noortje dit niet hoort gaat ze haar nadrukkelijk ophalen om Noortje uit te nodigen op een aandoenlijke vrolijke manier om met haar mee te gaan.


Kae is enorm zachtaardig naar kinderen, dit is haar wel toevertrouwd. Kae is in haar omgang naar kinderen zit vol liefde. Kinderen die op bezoek komen of die ze tegenkomt ontvangt ze dan ook erg liefelijk, Kae laat iedereen in zijn/haar waarde.


Verder zorgt Kae voor de meest lachwekkende/aandoenlijke poses op de bank en in de manden. We noemen haar hier onze lieve wokkel die zich in elke positie weet te draaien. Hoe gekker de houding hoe lekkerder het ligt. Kae laat een kroelbeurt dan ook nooit aan zich voorbij gaan en geniet hier met volle teugen van!


Kae zal je niet uit het oog verliezen, waar ik ga gaat Kae.


We kijken er naar uit om met Kae het schapen drijven te gaan ondervinden. 

Ik vermoed dat het een schot in de roos zal zijn en Kae zich als een vis in het water zal voelen.